Reacties

15/05/2013: Eindelijk! We hebben papieren van Campirama ontvangen… — 17 reacties

 1. dag iedereen, het is leuk te horen dat de jonge demuynck probeert de boel wat fatsoenlijk te laten draaien.Persoonlijk heb ik het niet goed getroffen met campirama. Over onze camper zeer tevreden maar bij campirama zet ik nooit nog een voet binnen.
  toch veel plezier toegewenst met jullie goede ervaring!
  Eduard

   • dag Luc
    Onze camper is een B 528 CL we kozen voor dit model omdat het voor onze invalide zoon een zeer goede indeling had.Na onze ondertekening en voorschot bleek dat (tegen de reeds overschreden leveringsdatum) dit model niet meer gemaakt zou worden. toen we ons voorschot terugvroegen gingen de poppen aan het dansen en ging de 528 toch weer in productie.de gevraagde thermostaatkraan op de douche bleek er niet op te zitten en de plaatsing van pries trekhaak en geboorde gat voor tv was totaal onprofessioneel en onverzorgd de na-service was ook ondermaats en afspraken werden niet nagekomen. ik ben zelf 34 jaar ondernemer en heb zulke dingen nooit mee gemaakt.We kwamen nergens één tevreden campirama klant tegen. Toch doet het mij plezier om enige verandering te horen en wens iedereen veel camper plezier toe. beste groeten! Eduard

  • Eduard,

   Ik kan mij volledig vinden in uw beoordeling.
   Evenwel vraag ik mij af of er een alternatief is in geval van een technisch probleem?

   Met beste groeten,

   Lieven

   • Misschien een alternatieve dealer zoeken die hetzelfde merk verkoopt?
    De garantie op de motorhome is volgens mij merk gebonden en niet dealer gebonden?
    Ik vrees echter wel dat de garantie op de motorhome evenwel niet zal gelden wanneer een dealer schade toebrengt tijdens het plaatsen van opties? In dat geval zal je het met de dealer moeten afhandelen die je opties heeft geplaatst.

    Groetjes,

    Luc.

  • ik ben aan het wachten op de levering van onze camper,als je emanuel de muynck wil bereiken kan je best naar de zaak rijden want op mails en telefoons antwoord hij toch gewoon niet.
   deze was een stockmodel dus op een levering moeten ze niet wachten en toch al 2 weken te laat.
   er kan natuurlij altijd iets mislopen maar dan mag emmanuel tenminste het fatsoen tonen om te antwoorden.
   morgenvroeg dus effe 2 uur heen en 2 uur terug,ik hoop dat de servic later wat beter word anders zien ze mij hier nooit meer terug

   • Hallo Marc,

    Spijtig om te horen dat je minder goede ervaringen hebt met Campirama.
    Ik kan echter niet zeggen dat ik daar al problemen heb gehad uitgezonderd dat men inderdaad al eens op zich laat wachten met het beantwoorden van een mail, maar dat vind ik niet zo erg.
    Telefonisch krijg ik altijd wel iemand te pakken die me kan voorthelpen.
    Uiteindelijk hebben ze mijn motorhome issues altijd zeer professioneel en correct opgelost.

    Voor mijn eigen nieuwsgierigheid: welk model heb je besteld?

    Mvg.

    Luc.

 2. Hallo Luc
  Fijneblog heb je daar zou wat meer Hymeraars gebruik moeten van maken om ervaringen uit te wisselen
  Ja wij zijn zeer te vreden met onze B578 waar we trouwens een jaar over gedaan hebben alvorens de definitieve keuze te maken
  Bij ons was de optie twee langse bedden te hebben en een ruime garage waar we nu onze recent aangekochte E- bikes kunnen in meevoeren daar het gewicht van de fietsen zwaarder is is het niet zo aan te raden ze achterop te vervoeren!
  Aanvankelijk hadden we een 3 tal merken vooropgesteld zoals de Burnster en Carthago in integrale uitvoering maar we hebben uiteindelijk gekozen voor de Hymer nieuw aangekocht bij Campirama en afgeleverd in maart 2013 intussen is de camper al een 4 tal keer in Frankrijk geweest en deze zomer in juli door de zoon gebruikt ook gebruikt waardoor de teller nu reeds op 12000 km staat
  Momenteel staat onze Hymer bij Campirama om wat kinderziektes op te lossen zoals loskomende knopjes en delen zoals het piepen en bewegen van het hefbed vooraan ook het voornaamste probleem is de airco na een stilstand met buitentemperatuur van 30 Gr. C duid de buitentemperatuur min-3,5 C aan met gevolg dat de air Co. dan warme lucht blaast in plaats van koude lucht , na controle bij Fiat zou het aan de censor liggen deze zit bij ons niet in de linker spiegel maar ergens onde de bumper vooraan
  Hopelijks komt dit in orde
  Wij zijn zeer tevreden over de na service bij Campirama al loopt de communicatie wat mank , intussen weten we dat de heer Sébastien Demuynck de man is die alles goed opvolgt
  In september plannen wij een nieuwe trip , deze zal zijn via Bordeaux Biartz zo door noord Spanje en eventueel Portugal om dan dwars door Spanje richting Valentia te reizen
  Groetjes et bo vent
  Johan & Anita
  = Johanita

  • Hallo Johan,

   Bedankt voor het leuke compliment aangaande het blog.
   Ik ben er zeker van dat ze bij Campirama hun uiterste best gaan doen om je problemen op te lossen. Bij ons hebben ze de kleine kinderziektes ook snel en deftig opgelost. Aan hun communicatie kunnen ze inderdaad nog een beetje werken, maar qua service kunnen wij zeker niet klagen.

   Aangaande jullie trip in September: Bordeaux en Biarritz staan bij ons ook al lang op de planning. Moest jullie daarover wat ervaringen willen delen na afloop, dan hoor ik het graag.

   Groetjes en veel veilige reizen,

   Luc en Nancy.

 3. Zijn er nog mensen, eigenaars van een Hymer camper die op deze manier willen ervaringen uitwisselen
  Wij bezitten sinds 23 maart 2013 een Hymer B 578

 4. Wij overwegen ook de aankoop van een camper nadat wij eerst ervaring hebben opgedaan met een gehuurd voertuig. Wij willen niet hoger dan een MTM van 3.5 T gaan. Het ledig gewicht speelt hierbij een belangrijke rol. Ik welke prijsklasse situeert het voertuig dat jullie aangekocht hebben? Hebben jullie ook een extra batterij laten plaatsen. Kunnen jullie met die voertuig volledig autonoom reizen?
  Mvg

  • Hallo Rob,

   Het ledig gewicht is voor ons van zeer groot belang. Onze Exsis i614 weegt, volledig uitgerust rijklaar 2880kg, welk zeer goed is. Onze Aviano i684 woog destijds 3200kg rijklaar. Als je daar nog 3 extra volwassenen en een hond bijzet, dan hou je niet veel laadgewicht over, geloof me.

   De prijs van onze Exsis heb ik je per mail gezonden. Wij beschikken over een aanzienlijke optielijst. Deze kan je terugvinden op url: http://www.ceulemansdelaet.be/motorhomeblog/?page_id=530 .
   Aangaande het volledig autonoom staan: hiervoor hebben we 2 Varta professional 95Ah batterijen en 2 zonnepanelen van 100 Watt. Wij hebben totaal geen problemen qua stroom wanneer we autonoom staan. Wij hebben geen TV of satelietantenne dus daar besparen we natuurlijk ook al veel stroom uit…

   De motorhome zelf is voor ons elke euro waard: alles is van kwalitatief hoogstaand materiaal en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

   Hopelijk heeft deze uitleg je een beetje geholpen, anders hoor ik het graag.

   Mvg.

   Luc Ceulemans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hit Counter provided by Skylight