Reacties

Frankrijk – Normandië – Nord-Pas-de-Calais – 07-11-2014 tot en met 12-11-2014 — 5 reacties

 1. Hey, leuk wij zijn op hetzelfde moment geweest maar zijn na Le Treport nog ietsje verder getrokken naar Saint-Valery -en Caux. Wie weet hebben we jullie gekruist onderweg. Ons kan je vinden op fb Camper Bello Rosso. Groetjes Linda en Peter

  • Hoi Linda en Peter,

   Ja, wie weet, misschien hebben we mekaar effectief gekruist onderweg. We zullen de volgende keer onze ogen goed open houden smile .
   Proficiat met jullie leuke FB pagina Camper Bello Rosso.

   Vele groetjes,

   Luc en Nancy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hit Counter provided by Skylight
Volg ons op Twitter / Follow us on TwitterVolg ons op Facebook / Follow us on FacebookVolg ons op Google+ / Follow us on Google+Volg ons op Pinterest / Follow us on PinterestVolg ons op Tripline / Follow us on TriplineContacteer ons via email / contact us by email