Reacties

14 mei 2016: en daar is onze nagelnieuwe Hymer Tramp 554 CL! — 17 reacties

 1. Vandaag naar Mobicar2016 geweest om eens de sfeer van een nieuwe op te snuiven. Dit was ook onze favoriet!
  Dus als je hem over 5 jaar zou willen verkopen … yes
  Nog vele leuke en veilige km!
  Chrisje & Jo uit Hoevenen

  • Geen probleem Johan.
   Misschien nog ter aanvulling: we zijn er ons degelijk van bewust dat er een verschil is in isolatiekwaliteit vooraan in de motorhome tussen een integraal en een semi-integraal. Ter compensatie hebben we bij de Tramp een geïsoleerd gordijn als optie genomen en overwegen we het om in de winter ook een buitenisolatie te gaan gebruiken.

   Mvg.

   Luc.

  • Hallo Stefan,

   Onze dochter gaat al een tijdje niet meer mee op stap met de motorhome en we wensten wat meer inval van daglicht vooraan. Door het hefbed (dat we eigenlijk niet meer gebruikten) werd er een nml. een groot deel van het daglicht afgepakt. Omdat het zeer duur was om het hefbed te laten wegnemen en dit te vervangen door een extra dakvenster en kastjes vooraan opteerden we voor een nieuwe Tramp (mede door de goede overnameprijs en de goede voorwaarden tijdens Mobicar). Deze heeft 2 dakvensters vooraan en voldoet ook voor de rest aan al onze wensen. Tevens is hij opnieuw iets breder en beschikt mijn vrouw opnieuw over een L-keuken, iets dat ze wel echt miste sinds we afscheid namen van de Burstner Aviano in 2013. Ik moet wel zeggen dat ik het grote panoramisch uitzicht dat we in de Exsis hadden zouden missen, maar dit valt heel goed mee.

   Mvg.

   Luc en Nancy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>