Reacties

April 2013 – onze voormalige Bürstner Aviano i684 is verkocht via Tielencampers — 4 reacties

 1. We komen net thuis van een druk weekend en wat is het dan leuk om te zien dat er al een reactie op ons berichtje is. Dat we er heel veel plezier aan zullen gaan beleven is haast wel zeker. Behalve de grote en comfortabele binnenruimte (tijdens een regenbui bleek dat het binnen met een boek prima vertoeven is), blijkt het ook nog eens een heerlijke reiswagen te zijn. :-))

  Voor wat betreft de GPS tracker; op internet hebben we er weinig over gevonden, de website van de fabrikant brengt ons ook niet verder en op e-mail is nog geen reactie gekomen. Het lijkt ons dat er een sim-kaart in moet (o ja, de oude zat er nog in), zonder voorgeprogrammeerde nummers, die dan via sms-commando’s bestuurd moet worden. Een mailtje met een uitleg van de werking zou dan ook wel heel erg leuk zijn. En mochten dan nog andere wetenswaardigheden te binnen schieten dan vinden we het natuurlijk prima om die ook te horen.

  Voor nu wensen we jullie veel sterkte/geduld met het wachten op de nieuwe Exsis, (nog ruim 2 weken wachten?), en daarna natuurlijk heel veel plezier met het ontdekken van alle nieuwe mogelijkheden en snufjes. Wie weet dat we elkaar in de toekomst een keer kunnen treffen, zo groot zijn de afstanden nu ook weer niet…..

  Groetjes en tot mails

  • Ik heb je een mailtje gestuurd met uitleg over de GPS tracker. Hopelijk help dit…

   Wij moeten inderdaad nog een weekje of 2-3 wachten op onze motorhome. Hij staat ondertussen al bij de dealer, maar de papieren zijn er nog niet sad . Nu ja, een weekje meer of minder maakt op dit moment niet veel meer uit… normaal gezien had hij in maart 2013 moeten geleverd zijn. We hebben geleerd om geduldig te zijn smile .

 2. Inmiddels hebben wij deze Aviano gekocht als vervanging van onze 21 jaar oude FFB Avantgarde 655 die wij 15 jaar in ons bezit hebben gehad. Een enorme vooruitgang en wat een wereld van verschil!

  Wij waren al wat langer aan het rondkijken en bij het zien (inderdaad bij Tielen) van deze Aviano hadden we meteen het “goede gevoel”, en keerde onze blik bij het kijken naar de andere tentoongestelde campers steeds weer naar deze terug.

  Aangezien het model Aviano i684 ons in eerste instantie nog niet zo heel erg bekend voorkwam, zijn we die avond meteen op internet gaan kijken of we wat meer (ervaringen) over dit type konden vinden.

  Al rondkijkend zijn we bij toeval op deze blog uitgekomen en onze eerste reactie was: “Hé kijk wat leuk, iemand die zo’n zelfde type Aviano heeft en ook nog leuke reisverhalen geschreven heeft, gauw lezen en kijken hoe de ervaringen zijn geweest”.

  Bij het lezen kwamen we ook foto’s tegen.., foto’s die eigenlijk wel heel bekend voorkwamen… En als bij donderslag kwam het besef dat we de verhalen aan het lezen waren over de camper die wij op het oog hadden!!!

  Tja, dat de Aviano niet lang meer te koop heeft gestaan spreekt eigenlijk wel voor zich, inmiddels hebben we in het paasweekend een kleine 1000 km gereden en in één woord: GEWELDIG!

  Inmiddels zijn we met de documentatie in de hand bezig om ons door-en-door vertrouwd te maken met de camper zodat we er ook in de toekomst nog vele mooie reizen mee kunnen maken… Nog niet alles is uitgevonden (bijvoorbeeld hoe werkt de GPS-tracker) maar dat zal met de tijd wel komen.

  Tot zover het vervolg van de Aviano…, met trotse en blije nieuwe eigenaars smile .

  • Blij te horen dat jullie gelukkig zijn met de aankoop van onze voormalige motorhome. We zijn er zeker van dat jullie er veel plezier aan gaan beleven. Ik zal je eerstdaags een privé mailtje sturen met de werking van de GPS-tracker. Of alleszins hetgeen ik ervan weet, want we hebben er ook nooit een handleiding van gehad. De GPS tracker werd tweedehands aangeschaft.
   Nogmaals, we vinden het echt geweldig dat we weten wie onze Aviano heeft gekocht! smile We hopen jullie ooit nog eens tegen te komen zodat we nog wat ervaringen kunnen uitwisselen. Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>